Spored tekem

Naziv: ODPRTO DRŽAVNO PRVENSTVO 2019 V F5J KATEGORIJI
Datum: 30.03.2019
Kategorija: F5j

Naslov: GPS koordinate: 45°49’43.74”N, 13°56’56.60”E
Kraj: Vipava
Država: Slovenija

Prijave možne od: 01.03.2019
Prijave možne do: 27.03.2019
Število prostih mest: 30

Prijave niso več možne.

Stanje prijav


rezultati.pdf

finale.pdf

 

VAŽNO: Rezervni datum je nedelja, 31. marca. Organizator bo uradno obvestil tekmovalce preko e-pošte najkasneje do petka 29. marca ob 18 uri v kolikor bi bila tekma prestavljena iz sobote na nedeljo.

 

KONTAKTNA OSEBA: Marko Zubalic, tel.: 041 860613
e-mail: marko(at)zubalic.it

DELEGAT LZS: Pavel Prhavc

 

TEKMOVALNA PRAVILA: Tekmuje se po veljavnem FAI pravilniku za kategorijo F5J.
Organizator ne odgovarja za škodo, povzročeno z modeli.

 

STARTNINA: Startnina znaša 25 € in se plača pred pričetkom tekmovanja. 

 

PRIJAVE TEKMOVALCEV: Prijave so izključno preko spletne strani MD Ventusa do srede, 27.marca 2019.

Tekmovanja se lahko udeležijo tudi tuji tekmovalci in tekmovalci brez veljavnega športnega dovoljenja (vpišejo na prijavo 999999), vendar se za državno prvenstvo upoštevajo samo uvrstitve domačih tekmovalcev z veljavnim športnim dovoljenjem.

Če pride do sprememb v prijavi prosimo, da to čim prej sporočite kontaktni osebi preko e-maila, vsekakor najkasneje  do srede, 27.marca 2019

 

PROGRAM TEKMOVANJA:

- 8:45 do 9:15 prihod in ureditev prijav za tekmovanje

- 9.30 zbor tekmovalcev in določitev tekmovalne žirije

- 9:45 začetek tekmovanja (6 kvalifikacijskih in 2 finalna leta, samo za državno prvenstvo)

Možne so spremembe glede na vremenske ali druge nepredvidljive okoliščine.

 

PRITOŽBE: Pisno pritožbo je treba vložiti vodstvu tekmovanja najkasneje pol ure po nastanku dogodka, zaradi katerega je vložena pritožba. Kavcija znaša 20 € in zapade v primeru neugodne rešitve. Pritožbo rešuje tekmovalna žirija.

-------------------------

SOGLASJE ZA UPORABO OSEBNIH PODATKOV
S prijavo na dogodek soglašam z uporabo osebnih podatkov, predloženih z prijavnico, za njihovo obdelavo pri organizatorju prireditve, Letalski zvezi Slovenije (LZS) in drugih podobnih mednarodnih organizacijah.

Prav tako se strinjam, da vse zgoraj navedene podatke uporablja organizator prireditve, LZS, matična organizacija FAI in Organizator niza tekmovanj Eurotour za namen športne obdelave rezultatov in poročil tega dogodka, ki potekajo v skladu s pravili FAI in so načeloma odprta samo imetnikom FAI športne licence.

Strinjam se, da je mogoče vse video in foto materiale s tega dogodka, kot tudi vse informacije, povezane s športno licenco FAI, dostaviti FAI World Air Sports Federation in organizatorju tekmovanja Eurotour ter objaviti prek uradne spletne strani in uradnega biltena LZS in organizatorja samega.

Ta privolitev preneha veljati, če se odločim, da se dogodka ne udeležim, s tem, da pošljem elektronsko sporočilo kontaktni osebi.