Ponovno praznik za člane MD Ventus na tekmovanju v Vipavi

datum: 15.10.2014

kategorija: Novice in dogodki

V Vipavi na letališču se je minuli konec tedna (11.-12.10.2014) odvijalo še zadnje dejanje ciklusa pokala Slovenije v kategoriji F3J. Naši člani so zopet pokazali izjemo pripravljenost in za pokal Md Ventusa dosegli odlične rezultate. Matjaž černigoj je zasedel 6. mesto Jure Marc je bil 2. Tilen Marc pa je poskrbel, da je zmaga ostala doma!  Z odličnimi leti v finalu je premagal vse konkurente in zasedel 1. mesto.

Naslednji dan se je odvijala še zadnja tekma, ki je štela za Državno prvenstvo. Tudi tokrat so se naši člani izkazali zelo dobro z izjemo smole Matjaža, da je pristal v zadnjem turnusu na drevesih. :D

Jure in Tilen sta se zopet uvrstila v finale in ponovno odletela odlično. Ponovila se je zgodba od prejšnjega dneva saj je Tilen z odličnimi leti zopet poskrbel, da je naslov državnega prvaka ostal v Vipavi. Lanski državni prvak - Jure Marc ga je nekoliko grenko predal svojemu bratu Tilenu a še vedno zelo zadovoljen, da je ostal naslov v Vipavi. Drugo mesto je zasedel mariborčan Gergič tretji pa je bil zopet Jure Marc. Čestitke našim članom izjemne doseške v letošnji 2014 sezoni.

Jure Marc je postal tudi slovenski prvak v skupnem seštevku tekmovanj za ciklus pokala Slovenije.

vip f3j t

ekipa1 WC Logo Poletni tabor